اسرار دور از انتظار تنظیم قرارداد بین المللی

لذا، قراردادهای الکترونیکی در شمول اعمال تجارتی و یا غیر تجارتی، باضافه ایجاب و قبول الکترونیکی، شامل جنبه های مختلف معاملات الکترونیکی نیز می شود مانند عرضه کالا و خدمات جهت دعوت به انعقاد قرارداد، سفارشات خرید الکترونیکی، فاکتورهای الکترونیکی و دستورهای پرداخت الکترونیکی که هر کدام از این موارد ممکن است بنوعی مظهر بیان اراده و یا آثار ناشی از آن در محیط الکترونیکی باشد. هم­چنین قبل از تنظیم انواع قراردادهای بینالمللی، طرفین باید با یکدیگر در مورد کیفیت، نوع، مقدار و موعد تحویل کالا اين لينک یا خدمت، پرداخت بها و تضامین قراردادی و سایر مسائل مرتبط مذاکره و گفتگو کنند. مستدعی است تکلیف معین فرمایید که روابط آنها از چه قرار باید باشد ۱۹.۲۶۳۰ میزان. با توجه به این خصوص، می توان گفت که ساختار شکلی و خصوصیات فنی محیط الکترونیکی، تحول مدرن و وسیعی در ابعاد مختلف حقوق قراردادها ایجاد نموده است که بالقوه مفاهیم سائد در نحوه انعقاد قراردادها را تحت تاثیر قرار خواهد داد. اگر از خواندن این این یادداشت راضی هستید می توانید اطلاعات بیشتری در خصوص این موضوع در این سایت ببینید.موسسه حقوقی بین المللی اریکه عدل با استفاده از بهترین وکلا ، تخصصی ترین سرویس ها را در این مورد برای شما در نظر دارد. همانطور که ملاحظه می شود قانونگذار شمول مکان انعقاد قرارداد الکترونیکی را بصراحت قانونی محدود نموده است. ولی این امر بهیچوجه الزام قانونی ندارد. اما تنها آیین رسیدگی به دعوا تنها قانونی نیست که مرجع قضایی با آن سرو کار دارد، اساسا یکی از مهمترین مسائل در این زمینه تعیین قانون حاکم بر اختلاف است.


تنظیم قرارداد بین المللی

ولی از لحاظ ویژگیهای فنی و روشهای انعقاد و نحوه حمایت آثار حقوقی آن، مستلزم باز شناخت و تطابق دقیق آن با اصول و قواعد کلی حاکم بر قراردادها است. در تمامی کشورهای جهان، اساسا قواعد حل تعارض پیش بینی شده است، که قانون ماهوی نیست اما به مدد آنها مرجع قضایی می تواند تعیین نماید که بر اساس قواعد حل تعارض کشور خودش، کدام قانون بر اختلاف قراردادی ارجاع شده حاکم است. در داوری های بین المللی که داوران از کشورهای مختلف اند، عرف های پذیرفته شده قراردادی تجاری بین المللی را که از یک نظم منطقی تری نیز در موارد عملی برخوردار است مدنظر قرار می دهند. مثلا بیمهگر و بیمهگزار در کشورهای مختلفی باشند و نیاز به انعقاد قراردادی در جهت بیمه کردن محموله کالای خود یا دیگر اَشکال معاملات تجاری باشند. انعقاد قرارداد الکترونیکی و ویژگیهای خاص به این قراردادها، تاثیر صفت الکترونیکی بر نحوه تشکیل آن و همینطور جنبه سازگاری قواعد و مقررات عمومی قرارداد های الکترونیکی از اهداف عمده این مقاله می باشد.


وکیل قرارداد بین المللی

لذا با تاکید بر این اهمیت, بررسی شکل و ماهیت انعقاد قراردادهای الکترونیکی با توجه به قواعد و مقررات عمومی و سازگاری تطبیق قوانین موجود بر این نوع از قراردادها، از جمله عمده اهداف این مقاله را تشکیل خواهد داد. از لحاظ انعقاد قراردادهای که قانونا تابع شکل کتبی و یا رسمی هستند، این قراردادها در محیط الکترونیکی بعلت فراهم نبودن و یا عدم امکان اجرای این تشریفات مانند امضای رسمی مراجع ذیصلاح و یا توثیق و تسجیل آن در سجلات رسمی مانند قراردادهای خرید و فروش اموال غیر منقول، با موانع ساختاری و یا ایمنی مواجه می باشند. بنابراین نباید به آن ها توهین یا بی احترامی شود. در قرارداد بین المللی سرمایه گذاری بی او تی چگونه است. مانند اینکه حدود کنترل سهام مدیریتی در یک شرکت بر آمده از قرارداد.بین المللی سرمایه گذاری جوینت ونچر به چه نحو است. قراردادهای ساخت، بهره برداری و انتقال از جمله مهمترین قراردادهای مشترک بخش خصوصی و دولتی می باشد و تنظیم مفاد آن، نیاز به آشنایی به قوانین تجاری، صنعتی و سرمایه گذاری داخلی و بین المللی دارد. موضوع دیگری که راجع به قراردادهای بین المللی و شروط عمومی و اختصاصی باید برای این مورد درنظر گرفت اینکه در هر یک از موارد اجرای شروط اختصاصی قوانین آمره موجود در محل اجرا مهم است که باید به آنها توجه گردد.این گونه شروط نیز همچون شروط عمومی، بلکه بیشتر.


به همین دلیل مفاد قرارداد باید مشخص و قابل سنجش باشد.

شروط اختصاصی اند که بنا به اقتضاء هر قرارداد متفاوند. در مورد این شروط نیز باید مواردی را مدنظر قرار داد. به همین دلیل مفاد قرارداد باید مشخص و قابل سنجش باشد. باید عاری از ابهام باشد و به صورت جزیی موارد را پیش بینی کرده باشد. بلکه وصف جدیدی بر محیط تشکیل قراردادها محسوب می شود که قانونگذار مقررات خاصی برای تنظیم آن پیش بینی ننموده است. ماهیت قراردادهای الکترونیکی در رابطه با اعتبار، شکل و همگونی آن با قواعد و مقررات عمومی حقوق مدنی راجع به قرارداد ها، یکی از مباحث جدیدی است که شناخت و بررسی روابط و آثار حقوقی ناشی از آن بستگی به ساختار شکلی محیط الکترونیکی و مفاهیم فناوری ارتباطات شناخته شده در این عرصه دارد. ولی با این وجود ساختار شکلی محیط الکترونیکی، ویژگی و مفاهیم جدیدی به این نوع از قراردادها بخشیده است. یکی از مزایای داوری تجاری، محرمانه ماندن مسائل طرفین است، چرا که رسیدگی در داوری برخلاف دادگاه غیرعلنی است و امکان ورود شخص خارجی به جریان رسیدگی داوری وجود ندارد، مگر اینکه طرفین بهصراحت بر حضور او توافق کرده باشند. این هیچ مربوط به بحث ما نیست که چرا توانسته است یک کسی در خارجه بماند. آن وقت آن کسی که پایه این قرارداد را لغو میکند و بعد یک همچون قراردادی هم که بین ایران و شوروی امضا میکند حق دارد بگوید من لغو کردم این را هم نمیشود بحثی کرد که چرا ایشان کردهاند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *